Beyaz Emlak

call (0537) 439-05-55 location_on Mütareke Meydanı No: 42 Daire: 1 Bursa / Mudanya mail mudanyabeyazemlak@gmail.com
Türkiye Tarihinin En Düşük Konut Kredi Faizi

Beyaz Emlak

Türkiye Tarihinin En Düşük Konut Kredi Faizi

Türkiye Tarihinin En Düşük Konut Kredi Faizi



Ev sahibi olacaklara müjde! Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli kredi paketleri, sektörde sevinç yarattı. İçlerinde Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankasının bulunduğu kamu bankaları, vatandaşların normalleşme sürecine geçişini kolaylaştırmak ve sosyal hayatı canlandırmak amacıyla 4 farklı kredi paketi sunuyor.

"Konut Kredisi", "Taşıt Kredisi", "Sosyal Hayata Destek" ve "Tatil Destek" paketlerini kapsayan kredi paketlerinden yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yararlanabiliyor. Özellikle konut kredi paketi kapsamında, sıfır konutlar için uygulanacak yüzde 0.64 faiz oranı, bir dönüm noktasına işaret ediyor.

Konut Kredisi Paketi
Konut kredisi paketi dahilinde verilecek kredi miktarları bazı sınırlamalara tabii tutulmuş ve bu miktarlar üç büyük ilde (İstanbul, Ankara ve İzmir) en fazla 750 bin TL ve diğer iller için en fazla 500 bin TL olarak belirlenmiştir.

%10’dan başlayan düşük peşinat oranları ile birlikte sıfır konutlar için faiz oranları aylık %0,64; İkinci el konutlard için ise %0,74 olarak belirlenmiştir.

12 ay ödemesiz dönemli ve 15 yıla kadar süren vade seçenekleri hem sıfır hem ikinci el konutlar için geçerli olacak. Konut kredisi başvuruları 2 Haziran'dan itibaren kamu bankaları şubelerinden yapılabilecek. Müşteriler bu krediden yalnızca bir kez yararlanabilecek.

mission
operator

GAYRİMENKUL MÜ ARIYORSUNUZ ?

Size En uygun Emlak Pörtfoyumuz için Bizimle İletişime Geçin

call

ŞİMDİ ARA

(0537) 439-05-55

The property has been added to favorites.
arrow_upward